Πρόσβαση στην αναθεώρηση ασφάλισης αυτοκινήτου | Πιστωτικό Κάρμα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/kamu/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η άποψη των συντακτών: Η ασφάλιση αυτοκινήτου Access θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς υψηλού κινδύνου που επιθυμούν να επανασφαλίσουν το όχημά τους μετά από πάροδο της κάλυψης για έως και 60 ημέρες. Η επιεικής της πολιτική επαναφοράς θα μπορούσε να βοηθήσει όσους βρίσκονται σε δέσμευση. Η πρόσβαση μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν πιστοποιητικό SR-22, καθώς υπάρχουν περιορισμένες εκπτώσεις. Οι οδηγοί με σχετικά καλό ιστορικό οδήγησης ή όσοι αναζητούν ισχυρές επιλογές ομαδοποίησης και εκπτώσεων, θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού.


Πρόσβαση ασφάλιση αυτοκινήτου με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Διατίθεται μόνο στην Ιντιάνα και την Αριζόνα
Αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών JD Power Μη καταχωρημένος
Πώς να πάρετε μια προσφορά ασφάλισης Διαδικτυακά, τηλεφωνικά ή μέσω αντιπροσώπου
Πώς να υποβάλετε αξίωση Τηλεφωνικά ή μέσω αντιπροσώπου

Πλεονεκτήματα

 • Εύρος επιλογών κάλυψης
 • Ασφάλιση για οδηγούς υψηλού κινδύνου και για πρώτη φορά
 • Προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου για κάθε τύπο ταυτότητας

Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο στην Αριζόνα και την Ιντιάνα
 • Κάπως άβολες διαδικασίες προσφορών και αξιώσεων

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου Access

Με έδρα το Ιλινόις και ιδρύθηκε το 1975, η Access Auto insurance διαφημίζει ασφάλιση αυτοκινήτου χαμηλού κόστους για οδηγούς στην Ιντιάνα και την Αριζόνα. Οι θυγατρικές της μπορούν επίσης να παρέχουν ασφάλιση στο Ιλινόις, στο Τέξας και στη Νεβάδα. Η Access προσφέρει τυπικές επιλογές κάλυψης και ασφάλιση για οδηγούς υψηλού κινδύνου και για πρώτη φορά (μη τυπικές επιλογές).

Ασφάλιση για οδηγούς υψηλού κινδύνου και για πρώτη φορά

Η Access προσφέρει ασφάλεια SR-22 για οδηγούς που κρίνονται υψηλού κινδύνου, όπως αυτοί που έχουν λάβει DUI/DWI ή παραβίαση όπως αλόγιστη οδήγηση ή οδήγηση χωρίς ασφάλιση. Η κάλυψη SR-22 χρησιμοποιείται ως απόδειξη ότι ο οδηγός έχει την ελάχιστη κάλυψη που απαιτείται από την πολιτεία του.

Η Access δέχεται οδηγούς με έγκυρες άδειες, χωρίς άδειες, άδειες σε αναστολή και ταυτότητες κράτους. Έχει επίσης μια συγχωρητική πολιτική επαναφοράς που επιτρέπει στους οδηγούς να ανακτήσουν την κάλυψή τους εάν το συμβόλαιό τους έχει ακυρωθεί για λιγότερες από 60 ημέρες.

Οι διαδικτυακές προσφορές μπορεί να είναι προβληματικές

Μπορείτε να λάβετε μια προσφορά για την ασφάλιση αυτοκινήτου Access μέσω τηλεφώνου, μέσω αντιπροσώπου ή διαδικτυακά. Αλλά η διαδικασία των ηλεκτρονικών προσφορών μπορεί να είναι λίγο προβληματική. Θα σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένες τυπικές πληροφορίες, όπως το όνομα και τη διεύθυνσή σας, τον τύπο του οχήματος και το ιστορικό προηγούμενης κάλυψης. Η Access θα σας ρωτήσει επίσης εάν είχατε παραβάσεις κυκλοφορίας ή εάν χρειάζεστε ένα SR-22. Ο ιστότοπος παρουσίασε ένα σφάλμα όταν προσπαθήσαμε να λάβουμε μια προσφορά, επομένως ίσως είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν αντιπρόσωπο για να ψωνίσετε για κάλυψη.

Ακατάλληλη διαδικασία αξιώσεων

Εάν είστε κάτοχος ενός συμβολαίου και αντιμετωπίζετε ατύχημα, θα πρέπει να αναφέρετε μια αξίωση μέσω τηλεφώνου ή μέσω τοπικού αντιπροσώπου. Η Access δεν φαίνεται να διαθέτει εφαρμογή για κινητά και, ενώ μπορείτε να διαχειριστείτε την πολιτική σας στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να υποβάλετε αξίωση μέσω του ιστότοπου.

Αυτόματη κάλυψη που προσφέρεται από Πρόσβαση

Η Access τονίζει τις επιλογές της για οδηγούς υψηλού κινδύνου και δύσκολα ασφαλισμένων, όπως η κάλυψη SR-22 και η κρατική ασφάλιση. Προσφέρει επίσης πολλές τυπικές επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου και πρόσθετα, όπως αποζημίωση ενοικίου και οδική βοήθεια. Επιπλέον, η Access παρέχει ασφάλιση επαγγελματικού αυτοκινήτου. Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στην αυτόματη κάλυψη που είναι διαθέσιμη στην Access:

 • Πλήρης κάλυψη
 • Οδική βοήθεια
 • Ευθύνη για σωματικές βλάβες
 • Ευθύνη περιουσιακών ζημιών
 • Σύγκρουση/περιεκτική κάλυψη
 • Κάλυψη ιατρικών πληρωμών
 • Κάλυψη ανασφάλιστων/ανασφάλιστων αυτοκινητιστών
 • Αποζημίωση ενοικίου
 • Ασφάλιση SR-22 και ασφάλιση SR-22 μη ιδιοκτήτη

Εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων που προσφέρει η Access

Ο ιστότοπος της Access δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένες εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως ίσως χρειαστεί να ελέγξετε με έναν αντιπρόσωπο για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση ασφάλιστρων. Προσφέρει ένα πρόγραμμα παραπομπής πελατών στο οποίο οι πελάτες μπορούν να λάβουν μια δωροκάρτα 15 $ για να παραπέμψουν έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας.

Οι πελάτες ασφάλισης επαγγελματικών αυτοκινήτων μπορούν να δικαιούνται τις ακόλουθες εκπτώσεις:

 • Εξ’ολοκλήρου πληρωμένο
 • Προγενέστερη κάλυψη
 • Γενική ευθύνη
 • Πολυόχημα
 • Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου

Πώς μπορώ να πάρω ασφάλεια αυτοκινήτου για πρώτη φορά;

Αγοράζοντας ασφάλεια αυτοκινήτου για πρώτη φορά; Ξεκινήστε διασφαλίζοντας ότι κατανοείτε την ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου που απαιτείται από την πολιτεία σας. Αφού μάθετε το είδος της ασφάλισης που πρέπει να έχετε, καθώς και ποιες άλλες επιλογές κάλυψης μπορεί να θέλετε, ψωνίστε σε τουλάχιστον μερικούς ασφαλιστές για να λάβετε την καλύτερη προσφορά.

Εάν είστε έφηβος οδηγός ή απλά δεν έχετε ιστορικό οδήγησης, το ασφάλιστρό σας μπορεί να είναι υψηλότερο από ό,τι για κάποιον που οδηγεί για λίγο χωρίς ατυχήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το premium σας θα πρέπει να είναι λιγότερο ακριβό όσο περισσότερο οδηγείτε με ασφάλεια.

Τι έγγραφα χρειάζομαι για να πάρω ασφάλεια αυτοκινήτου;

Όταν λαμβάνετε μια προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου, θα πρέπει να παρέχετε πολλές πληροφορίες για να βοηθήσετε τον ασφαλιστή να καθορίσει την καταλληλότητά σας και το ποσοστό σας. Να είστε έτοιμοι να δώσετε το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τον αριθμό άδειας οδήγησης, τα στοιχεία επικοινωνίας, το επάγγελμα, την οικογενειακή κατάσταση, το ιστορικό οδήγησης, το ιστορικό ασφάλισης και τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευσή σας και τυχόν μαθήματα εκπαίδευσης οδηγών που έχετε ολοκληρώσει.

Τι ασφάλεια αυτοκινήτου απαιτείται στις περισσότερες πολιτείες;

Οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν από τους οδηγούς να φέρουν κάποιο είδος ασφάλισης αυτοκινήτου. Ενώ το απαιτούμενο ελάχιστο επίπεδο κατάστασης ποικίλλει, οι οδηγοί αναμένεται γενικά να φέρουν κάλυψη για σωματικές βλάβες και προσωπική ευθύνη.

Δεν είμαι σίγουρος αν Πρόσβαση η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Προοδευτικός: Εάν αναζητάτε ασφάλιση αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρη τη χώρα με ένα ευρύ φάσμα πιθανών εκπτώσεων, ίσως θελήσετε να ελέγξετε αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων.
 • Απειρο: Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να είναι ιδανική εάν αναζητάτε κάλυψη SR-22 και ευρύτερο φάσμα πιθανών εκπτώσεων.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/kamu/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply